Devamı gelsin Timsahım

Karabük galibiyetiyle kara bulutları dağıtan Bursaspor, Akhisar’da da 3 puan arıyor.

Devamı gelsin Timsahım

Yeşil beyazlılar, kendisine ters gelen rakibini yenerek hem istikrar yakalamak istiyor hem de son haftalar öncesi üst sıralara yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadele 13.30’da başlayacak.

Referandum öncesi oynadığı son lig maçında Kardemir Karabükspor’u net bir skorla geçen Bursaspor, bugün AKhisar Belediyespor’un konuğu olacak. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda 13.30’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Ligde 35 puana ulaşan yeşil beyazlılar, kendisine ters gelen rakibini yenerek hem istikrar yakalamak istiyor hem de son haftalar öncesi üst sıralara yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

KANATLAR AYNI

Yeşil beyazlılar’da cezalı olan Ertuğrul Ersoy bugünkü karşılaşmada forma giymeyecek. Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun stoperleri yine İsmail Konuk ve Şamil Çinaz’dan, kanatları ise Sercan Yıldırım ile Joshua John ikilisinden oluşturması bekleniyor. Genç teknik adamın forvette ise sakatlıktan çıkan Rumen Bogdan Stancu ve Kubilay Kanatsızkuş arasında tercih yapmakta zorlandığı belirtildi. 

Bursaspor’a şansı tutmuyor

Akhisar Belediyespor’un başındaki olan Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde Bursaspor’a karşı çıktığı 5 karşılaşmadan da puansız ayrıldı.Teknik adamlık kariyerinde 3 farklı takımın başında yeşil-beyazlı ekibe karşı sahada yer alan Buruk, Bursa ekibine toplam 5 kez rakip oldu. Okan Buruk’un 3 farklı takımla Bursaspor’a karşı yer aldığı karşılaşmalar ve sonuçları şöyle:

2013-2014

Bursaspor-Elazığspor: 1-0

Elazığspor-Bursaspor: 1-2

2014-2015 

Bursaspor-Gaziantepspor: 2-0

Gaziantepspor-Bursaspor: 1-2

2015-2016

Bursaspor-Sivasspor: 1-0

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Akhisar Belediyespor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında Manisa 19 Mayıs Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

Galibiyet sayısı artmalı

Bursaspor ve Akhisar Belediyespor, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte 10. randevuya çıkacak. Daha önce oynanan 9 karşılaşmada Akhisar Belediyespor 3 galibiyet elde ederken, Bursaspor ise 2 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı. 4 maçta ise taraflar sahadan birer puan aldı.

2.kez rakip oluyorlar

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ve Akhisar Belediyespor’un çalıştırıcısı Okan Buruk, Süper Lig’de teknik direktör olarak ikinci kez karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon Okan Buruk’un Sivasspor’u Mutlu Topçu’nun çalıştırdığı Gaziantepspor’u 3-0 mağlup etmişti. 

STAT: Manisa 19 Mayıs

SAAT: 13.30

HAKEMLER: Serkan Çınar, İsmail Şencan, Erdem Bayık

EKSİKLER: Yok

EKSİKLER: Serdar, Furkan, Emre

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 10 TL

13.30 beIN SPORTS2

AKHİSAR BELEDİYESPOR

1 Milan Lukac

89 Kadir Keleş

22 Mustafa Yumlu

13 Costa Lobes

19 Ömer Bayram

88 Caner Osmanpaşa

27 Custodio

10 Soner Aydoğdu

5 Özer Hurmacı

29 Olcan Adın

9 Ricardo Vaz Te

BURSASPOR

1 Harun Tekin

23 Aziz Eraltay

6 Şamil Çinaz

4 İsmail Konuk

22 Erdem Özgenç

7 Merter Yüce

8 Cristobal Jorquera

18 Kubilay Kanatsızkuş

10 Pablo Batalla

11 Joshua John

9 Sercan Yıldırım

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X