Devlet hastanesi müdürü kazada yaralandı

Bursa’da otomobilin takla atarak yağmur suyu kanalına düşmesi sonucu İnegöl Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ile eşi yaralandı.

Devlet hastanesi müdürü kazada yaralandı

Kaza, Bursa-Ankara karayolu Osmaniye Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bozüyük istikametinden İnegöl istikametine seyreden İnegöl Belediyesi memuru Esen Dinçer yönetimindeki 26 E 4639 plakalı özel otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan araç yağmur suyu kanalına ters olarak düştü. 

Kazada ağır hasar gören otomobilin sürücüsü Esen Dinçer ile eşi İnegöl Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz Dinçer yaralandı. Yoldan geçen sürücüler, ters dönen araçta sıkışan yaralılar için İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekiplerini çağırdı. Kendi imkanları ile kazanın hemen ardından araçtan çıkan Filiz Dinçer ve eşi Esen Dinçer, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılar tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Kazada hurdaya dönen araç, çekici yardımı ile otoparka çekildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X