“Dijital dönüşüm için çalışıyoruz”

İnegöl Belediyesi tarafından her cuma sabahı farklı bir mahallede kurulan Bereket Sofrası bu defa Boğazköy Mahallesi Camii’nde yerini aldı.

“Dijital dönüşüm için çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Alper Taban ile belediye bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, Boğazköy Mahallesi’nin sorunları masaya yatırıldı. Taban, İnegöl Belediyesi olarak uzun zamandır Bereket Sofraları adı altında vatandaşlarla buluşmalar düzenlediklerini ifade etti. Ankara’da düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’nde yer aldıklarını anlatan Taban, “Artık şehirlerin teknolojiyle buluşması için bir dijitalleşme hamlesi var. Biz de bin 400 belediyenin içerisinde Bursa’yı temsilen Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi olarak fuara katıldık. Bu dönüşüme katkı sağlamak adına belirli çalışmalar yürütüyoruz. İnegöl Belediyesi olarak bizlerde bu noktada üzerimize düşen ne varsa, değişim ve dönüşüme katkı sağlamak, halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X