Diyarbakır Valisi’nden ev sahiplerine uyarı! ‘Yasal işlem yapılacak’

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır’da Vali Ali İhsan Su, ev sahiplerine uyarıda bulunarak, fahiş fiyat uygulayanlara yasal işlem yapılacağını belirtti.

Diyarbakır Valisi’nden ev sahiplerine uyarı! ‘Yasal işlem yapılacak’

Vali Ali İhsan Su, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır’da depremzedelere yardımcı olunması için ev sahiplerini uyardı. Vali Su, paylaşımında “Değerli ev sahipleri; evinizi kiralamak isteyen depremzede vatandaşlarımıza lütfen yardımcı olalım. Bu zor süreçte birbirimize destek olalım. Bu konuda fahiş fiyat uygulayanlara karşı gerekli yasal işlem yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X