Dolandırıcılara itibar etmeyin!

İnegöl Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; Belediye Başkanı Alper Taban ile Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin adı kullanılarak yapılan yardım taleplerine itibar edilmemesi uyarısında bulunuldu.

Dolandırıcılara itibar etmeyin!

İnegöl Belediyesi, son günlerde gelen şikayetler üzerine dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu. Başkan Alper Taban ve Başkan Yardımcıları ile Daire Müdürlerinin adı kullanılarak yardım istendiği, bu tür taleplere itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

BU TÜR TALEPLERE İTİBAR ETMEYİN

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde kötü niyetli kişilerin Belediyemiz, Başkanımız Alper Taban ve Başkan Yardımcılarımız ile Daire Müdürlerimizin adını kullanarak yardım talep edildiği bilgisine ulaşılmıştır. Belediyemizin bu şekilde bir yardım toplama faaliyeti yoktur. Bu tür taleplere itibar edilmemesi ve emniyet ekiplerine bilgi verilmesini önemle rica ederiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X