Düğün Cemiyetinde Dua Ettirmek İsterken Kurşunların Hedefi Oldu

Sakarya’da bir düğün cemiyetinde dua yaptıran Kuran kursu görevlisi havaya sıkılan silahın mermisiyle ağır şekilde yaralandı.

Düğün Cemiyetinde Dua Ettirmek İsterken Kurşunların Hedefi Oldu

Sakarya’da bir düğün cemiyetinde dua yaptıran Kuran kursu görevlisi havaya sıkılan silahın mermisiyle ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgilere göre olay, Adapazarı ilçesi Hızırtepe Mahallesi’nde saat 19.00 sıralarında bir düğün cemiyetinde meydana geldi. Erenler İlme Hizmet Vakfı ve Mahmud Efendi Külliyesi Kur’an kurslarında görevli olan 46 yaşındaki Adem Arslan isimli görevli, dua yaptırmak için kürsüye çıktığı sırada N.P. isimli şahıs belinden çıkardığı silahla havaya rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan mermi dua ettiren Adem Arslan’a isabet etti. Ağır yaralanan Adem Arslan olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kuran Kursu görevlisini yaralayan N.P. isimli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X