Dündar’a en tatlı ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Bursa Tüm Aşçılar Derneği üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Dündar’a en tatlı ziyaret

Bursa’da iki yıldır Ulusal Gastronomi Festivali düzenlediklerini ve bu yıl üçüncüsünü düzenleyecekleri festivali Osmangazi sınırları içerisinde gerçekleştirmek istediklerini belirten BUTAD Başkanı Bülent Çalışkan, “Bursa’nın yemek kültürü ve mutfağı çok zengin. Bunu biz biliyoruz ve ulusal ve uluslararası alanda da bilinmesi için çalışıyoruz.

Bu festival Türkiye ve dünya gastronomi sektörüne yeni şefler kazandırırken Türk mutfağının da daha çok tanınmasını sağlıyor. Bu yıl ki festivalde özellikle Bursa’ya özgü ürünler ile yapılan yemeklere ağırlık vereceğiz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Bursa’yı tanıtma noktasında çeşitli faaliyetler düzenlediklerini, bu yöndeki faaliyetleri de desteklediklerini ifade ederek, “Bursa’nın tarihi ve kültürü kadar mutfağı da köklü ve geniş. Bu anlamda da şehrimizi tanıtmak için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz.

BUTAD tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Ulusal Gastronomi Festivali için de gerekli destekleri sağlayacağız” diye konuştu.

Başkan Dündar’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Bursa Tüm Aşçılar Derneği üyeleri, ziyaret sonunda

Başkan Dündar’a süt helvası ikram etti.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X