Dünyagöz’den 2015’te 11 yeni hastane

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kapıcıoğlu, yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini belirterek, ”2015 yılında 11 yeni hastane açacağız” dedi.

Dünyagöz’den 2015’te 11 yeni hastane

Türkiye’nin önde gelen sağlık gruplarından Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin sağlık alanında global oyuncusu olma yolunda hızla ilerliyor. 2015 yılında yurtdışı hastane yatırımlarına odaklanan Dünyagöz, 11 yeni hastane daha açmayı planlıyor. 

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun, 200 doktor, 2 bin sağlık çalışanıyla Türkiye’de ve yurt dışında toplam 23 noktada hizmet verdiğini vurguladı. ”Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmit, Adana, Samsun, Gaziantep ve Erzincan olmak üzere 9 ayrı ilde, toplam 17 hastane ve yurt dışında Hollanda, Almanya (2 şube), İngiltere, Gürcistan ve Belçika’da 6 ayrı noktada hizmet veriyoruz” diyen Kapıcıoğlu, önümüzdeki yıllarda gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında yeni hastanelerle daha da gelişmeyi hedeflediklerini ifade etti. 

 

YENİ PAZARLARA AÇILIYOR

 

2014 yılında Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak büyümeye devam ettiklerini dile getiren Eray Kapıcıoğlu, bu yıl 11 yeni hastane açmayı planladıklarını açıkladı. Kapıcıoğlu, ”Yeni yılda Ankara Sincan, İstanbul Sultanbeyli, İstanbul Bağcılar, Sakarya, Çorlu, Gaziantep, Konya, Kayseri, Adana, Eskişehir, Diyarbakır ve İzmir’de Dünyagöz’ün yeni şubelerini açmayı planlıyoruz. Yurtdışında ise Almanya ve İngiltere’de ikinci şubelerimizin yanı sıra Irak (Erbil), Azerbaycan (Bakü) ve Rusya’nın da aralarında bulunduğu yeni pazarlarda ilk Dünyagöz hastanelerini açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

YILDA 40 BİN HASTAYA HİZMET

Dünyanın 107 farklı ülkesinden yılda yaklaşık 40 bin hastaya hizmet verdiklerini ifade eden Eray Kapıcıoğlu, yabancı hastaların tedavilerini 11 farklı dilde hizmet veren uzman doktor ve sağlık personeliyle gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.

SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ

Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak Türkiye’de özel sağlık sektörü henüz daha gelişme aşamasındayken branş hastaneciliğiyle sektöre önemli bir yenilik getirdiklerini anımsatan Eray Kapıcıoğlu, Dünyagöz’ün kurulduğu ilk günden bu yana özel sağlık sektöründe öncü, hiçbir zaman itibarından ödün vermeyen ve yenilikçi bir marka olarak kaliteli sağlık hizmeti vermeye odaklandığının altını çizdi. 

ÜNİVERSİTE HASTANESİ OLACAĞIZ

“Bugün geldiğimiz noktada Türk tıbbının çok uluslu markası olmayı başardığımızı söyleyebilirim” diyen Kapıcıoğlu, şöyle devam etti: ”Hastanelerimiz ayrıca çok iyi yetişmiş, işinin ehli bir doktor kadrosuna sahip. Bu hekimlerimizin tecrübesinden halkımızın olduğu kadar hekim adaylarının da faydalanabilmesi için üniversite hastanesi olmayı hedefliyoruz. Bu noktada çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte, Dünyagöz’ün akademik ve bilimsel alt yapısının daha güçlü hale gelmesi ve işbirliği yolunda stratejik adımlar atması öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.”

KADROMUZU ZENGİNLEŞTİRDİK

Dünyagöz’ü göz branşında klinik araştırma merkezi olmasını sağlayacak ve uluslararası klinik araştırma merkezlerinin bir parçası haline getirecek iş birliklerine imza atmayı hedeflediklerine de değinen Kapıcıoğlu, kurumsallaşmanın önemli bir adımı sayılan yeni yapılanma sürecinde kadrolarını dünyanın en iyi uzman hekim ve profesyonelleri ile zenginleştirdiklerini kaydetti. 

ÖNDE GELEN GÖZ HEKİMLERİ BİZİ TERCİH EDİYOR

Kapıcıoğlu, “Göz alanında yaptığı buluşlar ve geliştirdiği tedavi yöntemleriyle dünyanın en önemli göz hekimlerinden biri olarak kabul edilen ve bugüne dek on binlerce kişiye ışık olan Prof. Dr. Ioannis Pallikaris de Dünyagöz Ailesi’ni tercih etti. Prof. Dr. Pallikaris’in Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun Medikal Direktörü olmasıyla bu güne dek uluslararası alandaki pek çok projemiz hız kazanacak. Eğitim ve akademik işbirlikleri konusunda dünyanın önde gelen üniversite ve kuruluşlarıyla yan yana gelerek, medikal gücümüzü ve ‘Center of Excellence’ (Mükemmelliyet Merkezi) olma özelliğimizi ortaya koyarak, markamızın dünya çapında tanınırlığını artırmak önceliklerimizi oluşturacak” diye konuştu. 

SEKTÖRDE OLGUNLAŞMA DÖNEMİ YAŞANIYOR

Türkiye’de sağlık sektörünün özellikle son 10 yılda Sağlık Bakanlığı’nın girişimleri ile erişebilirliğin artması ve istikrarlı politikalarla büyük bir ivme kazandığına dikkat çeken Kapıcıoğlu, bu süreçte özel yatırımların artmasının da sektörün hizmet ve kalite standardını yukarıya taşıdığını söyledi. Şu anda sektörde olgunlaşma döneminin yaşandığını dile getiren Kapıcıoğlu, 2014 yılının sağlık sektöründe yenilik ve yükselişin gerçekleştiği bir yıl olduğunu bildirdi. Özel hastaneler yönetmeliğinde düzenlemelerin yapılması, tam gün yasasının yürürlüğe girmesinin bu yılın yeni gelişmelerinden olduğunu belirten Kapıcıoğlu, sağlık turizminin de Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük avantajlarından biri olduğuna dikkat çekti. 

TÜRKİYE AVANTAJLI KONUMDA

Dünyagöz Yönetim Kurulu Başkanı Kapıcıoğlu, “Ülkemiz şu anda sağlık turizminde önemli bir başarı kaydetmiş durumda. Türkiye, dünya genelinde sağlık turizminde 7’nci sırada yer alıyor. Özellikle bazı yabancı ülkelerde tedavi masraflarının yüksek olması ve bekleme zamanlarının uzunluğu, kişileri hem kaliteli tedavi alabilecekleri hem de turistik ziyarette bulunabilecekleri Türkiye gibi ülkelere yönelmesini sağlıyor. Bu potansiyelin kaybedilmemesi adına önümüzdeki dönemde mevcut sistemin ve işleyişin korunarak geliştirilmesi bu açıdan  büyük önem taşıyor” dedi.

BURSA’DA GÜNDE ORTALAMA 50 AMELİYAT YAPILIYOR

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, Dünyagöz Bursa’da hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek alt yapı ve teknolojik donanım bulunduğunun altını çizerek, şunları kaydetti: ”Hastalarımızın yaş gruplarına ve hastalıklarına özel dizayn edilen katlarda her bir hastamızın konforu için en uygun çözümü sunuyoruz. Gözün tüm branşlarında 240 farklı tedavi yöntemi ile hizmet veriyoruz. Dünyagöz Bursa’da günde ortalama 250 muayene ve 50 ameliyat yapma kapasitemiz bulunuyor. Ayrıca hastaların konforu düşünülerek projelendirilmek üzere Bursa hastanemizin yan tarafına 6 bin metrekarelik bir hastane daha yapacağız. Yabancı hastalarımız için özellikle Bursa’nın doğal güzellikleri eşliğinde tedavi paketlerimiz yer alıyor. Sağlık turizmi paketlerinin içinde Bursa’nın güzel doğasının en önemli özelliği olan termal kaplıcaların olduğu paketler tercih ediliyor.”

HASTA KENDİNİ GÜVENDE VE HUZURLU HİSSEDİYOR

Kapıcıoğlu, ”Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak kapımızdan içeri giren her hastanın tedavi aldıkları tüm süreç boyunca kendilerini güvende ve huzurlu hissetmelerini sağlayacak ilgi, alaka ve mekan konforunu sunmaya çalışıyoruz. Bütün bunları göz sağlığı alanında ülkemizin önde gelen akademik kariyer sahibi, bilimsel çalışmalar ve araştırmalarla kendilerini sürekli yenileyen medikal kadromuz ve göz sağlığı alanında dünyada kullanılan son teknolojiler ile hizmet vererek gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X