Dünyanın takip ettiği Bursalı fotoğrafçının son eseri Avrupa’nın en iyi 25’inde…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Yaren’in dönüşünü ve Adem Amca ile buluşmasını bizler gibi dünyaya tanıtan Alper Tüydeş’in son başarısını köşesinde paylaştı…

Dünyanın takip ettiği Bursalı fotoğrafçının son eseri Avrupa’nın en iyi 25’inde…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Onu… Başta leylek olmak üzere çektiği kuş fotoğrafları ile artık dünya tanıyor ve çık yakıdan izliyor. Dahası, Alper Tüydeş çektiği doğa ve kuş fotoğraflarıyla Karacabey’i, longozu, Uluabat’ı tek başına tanıttı.

Hatta…

Belgesellere konu olan Yaren Leylek ve Adem Amca dostluğunu Alper Tüydeş sayesinde öğrendik. Her ilkbaharda Yaren’in dönüşünü ve Adem Amca ile buluşmasını bizler gibi dünya da Alper Tüydeş’ten izliyor.

Şu sıralarda…

YouTube kanalında ünlülerle Havadan Kuştan Sohbetler yayınlayan Karacabeyli Doğa ve Kuş Fotoğrafçısı Alper Tüydeş bir büyük mutluluk daha yaşıyor.

Çünkü…

Karacabey’de Uluabat kıyılarında çektiği fotoğraflardan ikisi İspanya Avrupa Leylek Köyü olan Malpartida’da bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda en iyi 25 leylek fotoğrafı arasında ter aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X