Duygu Delen davasında karar

Gaziantep’te Duygu Delen’in balkondan düşüp öldüğü olaya ilişkin tutuklanıp hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 32 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan erkek arkadaşı Mehmet Kaplan ‘ev hapsi şartıyla’ tahliye edildi.

Duygu Delen davasında karar

Gaziantep’te, Duygu Delen’in (17) balkondan düşüp öldüğü olaya ilişkin tutuklanıp hakkında ‘kasten öldürme’, ‘cinsel istismar’, ‘yağma’ ve ‘hakaret’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 32 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan erkek arkadaşı Mehmet Kaplan, bugün görülen 4’üncü duruşmada ‘ev hapsi şartıyla’ tahliye edildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ağustos ayında yaşanan olayda, 17 yaşındaki Duygu Delen, erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın dördündücü kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Kız arkadaşının intihar ettiğini ileri süren Kaplan ailenin cinayet iddiaları üzerine yapılan soruşturmada tutuklandı.

Mehmet Kaplan’ın ağırlaştırılmış müebbet ve 32 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın görülmesine yarın devam edilecek.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X