Edebali Kurtoğlu sakinleriyle buluştu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sakinleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Edebali Kurtoğlu sakinleriyle buluştu

Bu kapsamda Kurtoğlu Mahallesi’nde Yıldırımlılarla buluşan Başkan Edebali, mahalle sakinlerinin istek, öneri ve şikâyetlerini dinledi. 

Yıldırım’ı ilçe sakinleri ile birlikte yönetme arzusunda olduklarını her fırsatta dile getiren Başkan Edebali, “Biz hemşehrilerimizin Yıldırım’ın sakini değil sahibi olmasını istiyoruz. Bu doğrultuda da onlarla sık sık bir araya geliyoruz. Yıldırım’a katkı koyacak, Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak her fikri önemsiyoruz” diye konuştu. 

Başkan Edebali, “Yıldırım, toplumsal değerlerini muhafaza etmiş, kadim medeniyetin izlerini taşıyan bir şehir. Yıldırım ayrıca komşuluk olgusu ile toplumsal birlik ve beraberliği korumuş bir toplumdan oluşuyor. İlçesindeki gelişmeleri yakından takip eden, yaşadığı bölgeye katkı koymaya çalışan hemşehrilerimizin görüşleri bizler için çok önemli” diye konuştu. 

İlçeyi geleceğe taşıyacak adımları atarken en büyük güçlerinin Yıldırımlılar olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bugün Kurtoğlu Mahallemizde, diğer günler başka mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluşmayı sürdüreceğiz. Onların sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görüyoruz. Hemşehrilerimizin fikirleri alarak Yıldırım’ı el birliği ile geleceğe taşıyacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X