Edebali personelle bayramlaştı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Belediye ana binası ve ana bina dışında olan müdürlükler ve birimlerde görev yapan belediye çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Edebali personelle bayramlaştı

Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının pekiştiği manevi zamanlardan biri olduğunu söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Ramazan ayını, Yıldırım’da adına yakışır bir şekilde idrak ettik. Ramazan ruhunu ilçemizde hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Bayramlar; toplumsal değerleri ve dayanışma duygularını ayakta tutan önemli zamanlardan birisidir. Dini bayramlar önemli zaman dilimlerinden bir tanesidir. Birlik ve beraberliğin vücut bulmuş halidir. Bayramlaşma sayesinde şehir hayatının telaşında zaman ayıramadığımız yakınlarımızı ziyaret etme imkânı buluyoruz. Bizler de Yıldırım Belediyesi olarak bugün burada her zaman birlikte olamadığımız, görüşemediğimiz mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam âleminin bayramını kutluyorum” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X