Emine Örnek Okulları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ni kabul edişinin 91. yıldönümü ve 1981 yılında kabul edilen Öğretmenler Günü’nün 40. yıldönümü Emine Örnek Okullarında düzenlenen bir dizi programla kutlandı.

Emine Örnek Okulları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü

Emine Örnek Eğitim Kurumları Bademli Kampüsü Pembe salonda gerçekleşen törende Kurucu Müdür Emine Örnek, “Geleceğimizin teminatı olan çocukları emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin eğitimi bizim için çok önemli. Öğretmen yetiştiren üniversiteler donanımlı öğretmen yetiştirmek ve eğitimde kaliteyi geliştirmek için öğretmen eğitimlerine daha fazla kaynak ayırmalı. Ülkemizde öğretmensiz köy, eğitimsiz çocuk kalmamalı. Öğretmenler hak ettikleri değeri görmelidir. Sözlerimi Atatürk’ün öğretmenler için söylediği bir sözü ile tamamlamak istiyorum. Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve saygı değer unsurlarıdır.” Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun dedi.

Kurucu Müdür Emine Örnek’in konuşmasının ardından. Kurumda 10, 20 ve 30 yılını dolduran öğretmen ve idarecilere plaketleri taktim edildi. Tören plaket alan öğretmenlerin konuşmaları ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X