Emine Örnek’in altın kulaçları

300 sporcunun katıldığı Türkiye Gençler Yüzme Şampiyonası’nda 3 birincilik, 2 de ikincilik kazandı…

Emine Örnek’in altın kulaçları

Türkiye Gençler Yüzme şampiyonası 16 kadın, 18 erkek takımı ve 56 ferdi sporcuyla birlikte toplamda 300 yüzücünün katılımıyla Bursa’da gerçekleştirildi. Atıcılar Olimpik Yüzme havuzundaki şampiyona çekişmeli yarışlara sahne oldu. 

20-25 Nisan 2017 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek olan Dünya Okul Sporları Yüzme Şampiyonasına katılacak olan takım ve ferdi sporcuların belirlendiği ve 2 gün süren yarışmalar sonunda ödül töreni düzenlendi. 

ÖDÜL VERİLDİ

Yarışmaları izleyen Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanvekili Adem Yakıncı, Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci, Osmangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fedai Din ile Yüzme İl Temsilcisi Fatih Götüren, dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. 

Ferdi yarışlarda Bursa’dan Emine Örnek Anadolu Lisesi’nden 5 sporcu 3 birincilik, 2 de ikincilik kazanarak gururumuz oldular. Genç kızlarda İstanbul Özel Çevre Koleji, genç erkeklerde de TED Mersin Koleji mutlu sona ulaştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X