En anlamlı proje ‘Pati Payı’

Özdilek Holding, hayvanların en temel ihtiyacına yönelik tasarladığı “Pati Payı” projesini hayata geçirdi.

En anlamlı proje ‘Pati Payı’

Projenin amacı, hayvanların yaşama hakkına destek olarak sürdürülebilir bir hayat için mutluluk hareketi başlatmak. Peki nasıl? Artık ‘ÖzdilekPark Nilüfer’ ve ‘ÖzdilekPark İstanbul’un yemek katında bulunan Pati Payı kutuları aracılığıyla artan yemekler hayvanlarla paylaşılacak.

GÖNÜLLÜLERİN DESTEĞİYLE…

Misafirlerden kalan yemekler, günlük olarak biriktirilip uygun koşullarda muhafaza ediliyor. Gün sonunda biriken ve içerisindeki kürdan, peçete gibi atık maddelerden ayrıştırılan yemekler, hem sokak hayvanlarına hem de barınaklardaki hayvanlara, gönüllü yardımseverler ve barınak temsilcileri aracılığıyla ulaştırılıyor.

Bu farkındalık projesiyle misafirler de kalan yemeklerinin hem sokak hayvanlarına hem de barınaklardaki hayvanlara ulaştırılmasından son derece mutlu oluyorlar. Daimi fayda sağlama ve sürdürülebilirlik ekseninde yürütülen proje, tüm misafirlerin desteğini bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X