En güzel proje: Çocuk Akademisi bitti, Mütareke okulları ve üniversite sırada

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’la birlikte ve Türkiye’nin en büyük kreş-anaokulu Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’ni gezdik. 3 bin 500 metrekare kapalı alanı olan özgün mimarili tesis 180-240 çocuk kapasiteli.

CHP lideri Kılıçdaroğlu tarafından 12 Eylül ya da 11 Ekim’de açılışı yapılacak eserin devamı da olacak. Türkyılmaz, eğitimde entegrasyon adına ilkokul, ortaokul, fen lisesiyle Mütareke Okulları ve Mütareke Üniversitesi planlıyor…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

En güzel proje: Çocuk Akademisi bitti, Mütareke okulları ve üniversite sırada

Hafta içinde… Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’la birlikte, olay.com.tr için çekim yapmaya gittiğimiz Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’ni görünce çok etkilendik.

Bursa’nın en özel yerleşim bölgesi Bademli’de yapımına 2 yıl önce Mudanya Belediyesi tarafından başlanan kreş ve anaokulunun bulunduğu tepeden bakıldığında, Şehir Hastanesi’nden Ovaatça’daki çevrim santrali kulelerine kadar muhteşem bir panaromik Bursa manzarası uzanıyor.

Böylesine değerli bölgede yeri nasıl bulduklarını Başkan Tükyılmaz anlattı:

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X