En yetkili ağızdan açıklama: DEVA ittifaklara girer mi, hedefte ne var?

Siyaset kulislerinin çok hareketlendiği ve spekülasyonların gündeme girdiği süreçte, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın’la önümüzdeki süreci ve DEVA partisinin hedeflerini konuştuk.Bursalı olan Dalgın, kendilerini de içinde gösteren ittifak speikülasyonlarına karşın realist siyaset ve bugünün bakışıyla değerlendirmeler yaptı. İl Başkanı Serkan Özgöz de Bursa’nın kurultaya katılımının nasıl olacağını anlattı… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

En yetkili ağızdan açıklama: DEVA ittifaklara girer mi, hedefte ne var?

Siyasette… Aniden ortaya çıkan fırtına var. Kulisler, spekülasyonlar, iddialar, beklentiler,  yorumlar adeta havada uçuşuyor.

Gerçi…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklaması sonrası İYİ Parti ve Genel Başkanı Meral Akşener çevresinde spekülasyon yoğunluğu oluştu, ama ne yapacağı merak edilenler arasında Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi de var.

Böyle bir ortamda…

Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz’le birlikte ziyaretimize gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın’a sorduk:

DEVA Partisi ittifaka girecek mi?

Son dönem…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X