Engürücük’e Gençlik Merkezi

Gemlik Belediyesi’nin Sosyal ve Kültürel Yatırımlar Kapsamında yaptığı Engürücük Mahallesi Gençlik Merkezi törenle hizmete girdi.

Engürücük’e Gençlik Merkezi

CEMAL KIRGIZ

Gençlik Merkezi’nde, masa tenisi, bilardo, langırt, satranç oyun alanları ve ekipmanları ile kitap okuma bölümleri bulunuyor. 

“Engürücük Mahallesi Bizim Vitrinimizdir” diyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa-İstanbul Karayolu’nun geçiş noktasında yer alan mahalleye büyük önem verdiklerini belirtti. Yılmaz, yeşillendirilen ve tanzim edilen Mahalle Meydanı’nın Engürücük’e yakışır hale getirildiğini bildirdi. Engürücük İlkokulu’nun yanı sıra, Narlı, Haydariye, Karacaali, Şahinyurdu ve Cihatlı Mahallesi okullarının da restore edildiğini kaydeden Refik Yılmaz, bu okulların da Müftülük, Halk Eğitimi Merkezi ve mahalle halkı tarafından çok amaçlı kullanılabileceğini söyledi. 

MUDANYA YOLU

Katırlı, Şahinyurdu, Adliye futbol sahalarının tamamlandığını, Muratoba futbol sahası çalışmalarının da devam ettiğini belirten Yılmaz, Gemlik’in her mahalle ve sokağında değişimin devam ettiğini ifade etti. İstanbul-İzmir Otobanı ile Engürücük-İstanbul arasının 45 dakikaya ineceğini ifade eden Başkan Yılmaz, Mudanya yolu genişletme çalışmaları ve Gemlik şehir içi alternatif yol çalışmalarının yanı sıra, alt yapı ve dere rekreasyon çalışmalarına da değindi.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık da, bu yatırımlara sahip çıkılmasını ve boş bırakılmamasını istedi. Engürücük Mahallesi Muhtarı Mustafa Bilgiç de, hem meydan çalışması, hem okul restoresi hem de gençlik merkezi adına Refik Yılmaz’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X