Entelektüel kedi günde 5 saat belgesel izliyor

Bursa’da 6 aylık kedinin televizyon karşısında belgesel keyfi görenleri hayrete düşürüyor.

Entelektüel kedi günde 5 saat belgesel izliyor

Umurbey Mahallesi’nde İnsan Kaynakları Sorumlusu Nazlı Acar’ın 6 aylık Scottish Fold cinsi İskoç kedisi hemcinslerine göre biraz farklı. Gümüş isimli erkek kedi, yumak çözmek ya da lazer ışığının peşinden koşmak yerine televizyon başına geçip belgesel izlemeyi tercih ediyor. Belgesel programı çıktığında 125 ekran televizyonun karşısına oturan Gümüş, sahibi Nazlı Acar’ın tüm çabalarına kulak asmayıp kanal değiştirilene kadar televizyon başından ayrılmıyor.

Kedisinin belgesellere olan ilgisini tesadüfen fark ettiğini anlatan Nazlı Acar, “Belgesel kanalı açıldığında hemen televizyonun karşısına geçiyor. Hayvan belgeseli çıkınca önünden alamıyorum. Önüne en sevdiği mamaları koyuyorum yemek bile yemiyor. Oyuncak atıyorum oyuncaklarını görmezden geliyor. Bitene kadar televizyon başından ayrılmıyor” dedi. Kedinin sadece belgesellere özellikle de hayvan belgesellerine duyarlı olduğunu anlatan Acar, “Sırf Gümüş’ün bu ilgisi yüzünden belgesel kanallarının çok olduğu bir yayın kuruluşuna geçtik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X