Erdal Çolak’ı kaybettik

Bursa basını, esprileriyle neşe saçan tecrübeli gazeteci Erdal Çolak’ı kaybetti. Zatürre teşhisiyle tedavi altına alınan Erdal Çolak’ın kalbi, oksijen yetmezliği nedeniyle alındığı yoğun bakım ünitesinde durdu.

Erdal Çolak’ı kaybettik

Haber, Anadolu Ajansı, Hakimiyet, Bursa Hakimiyet ve Flash TV’de görev yapan Erdal Çolak, Olay Gazetesi’nin de kuruluşunda görev aldı, haber müdürlüğü yaptı. 10 Nisan 1956’da Ankara’da doğan Erdal Çolak, evli ve iki çocuk, 1 torun sahibiydi.

 

Çolak için, ilk tören yarın saat 15.00’te Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenecek. Erdal Çolak, Yıldırım Beyazıt Camisi’nde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

OLAY Gazetesi Genel Yayın Müdürü Engin Özpınar, Erdal Çolak’ın vefatı üzerine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Bursa basını, habercilikte 5N1K’nın yılmaz savunucusu ve koruyucusu Erdal Çolak’ı kaybetti. Biz de değerli bir kardeşimizi, arkadaşımızı kaybettik. Erdal Çolak, yerel basının örnek gazetecilerinden biriydi. Çalışkandı, dikkatliydi, titizdi. Ama aynı zamanda çok da şakacıydı. Severdi ve sevilirdi. Ölümü erken oldu, zamansız oldu. Bundan sonra onu kalbimizde yaşatacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X