Erdoğan böyle duyurdu: Yarın ilk kez açıklayacağım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün size çok farklı bir proje ile geldim. Bugün size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım ama detaylarını yarın Kanal D-CNN Türk ortak yayınında anlatacağım” dedi.

Erdoğan böyle duyurdu: Yarın ilk kez açıklayacağım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla’da düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Biz seçim meydanlarında yaptıklarımızı, halen yapmakta olduklarımızı, yapacak olduklarımızı, 2023, 2051, 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Onlar sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bugün size çok farklı bir proje ile geldim. Bugün size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım ama detaylarını yarın Kanal D- CNN Türk ortak yayınında anlatacağım.

‘PARLAMENTONUN İÇİNDEN KENDİ ARKADAŞLARINI KOVUYORSUN’

Şimdi Bay Kemal iki de bir tek adam tek adam diyor. Türkiye’de bir tek adam varsa o sensin. Parlamentonun içinden kendi arkadaşlarını kovuyorsun. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşına ‘gel bakalım Muharrem’ diyorsun. Muharrem ne yapıyor, yenildin yenildin yenildin artık çekil diyor. Al birini vur öbürüne. Hiç farkları yok. Ama bizim böyle dertlerimiz var mı? Biz milletimizle birlikteyiz. Bunlara kalsa Türkiye’yi 1940’lara, 70’lere, 90’lara geri götürecekler.

“İstanbul’un Ümraniye’sinde çöp dağı patladı, kim vardı?”

Erdoğan, “CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP hava kirliliğidir, CHP çöp dağıdır. İstanbul’un Ümraniye’sinde çöp dağı patladı, kim vardı? CHP. 39 kardeşimiz orada öldü.” ifadesini kullandı.

“Zaten senin geleceğin falan yok”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Afrin komutanına ‘Apoletlerini geldiğim gün sökeceğim’ diyor. Ya zaten senin geleceğin falan yok. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, “Bu yıl 40 milyon turist bekliyoruz. Bu bir rekor. Milletimizin desteği ile Türkiye’yi her alanda şahlandırmaya kararlıyız.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X