Erdoğan-Putin görüşmesine Cavit Çağlar yorumu

Güney Afrika’nın başkenti Johannesburg’daki bir lokantada gerçekleşen Erdoğan- Putin buluşmasını, Türkiye-Rusya arasındaki krizi bitiren görüşmeleri yapan Cavit Çağlar yorumladı. 

Erdoğan-Putin görüşmesine Cavit Çağlar yorumu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BRICS Zirvesi için Güney Afrika’da bir araya geldi. Başkent Johannesburg’daki bir lokantada gerçekleşen bu buluşmayı, Türkiye-Rusya arasındaki krizi bitiren görüşmeleri yapan Cavit Çağlar yorumladı. 

İki liderin yemek esprilerini önemli bulan Çağlar, birlikte yemek yemelerinin de aralarında oluşan güçlü dostluğu gösterdiğini söyleyip şuna dikkat çekti: İki liderin dostluğu dünya barışı ve bölgemiz için çok önemli.

Tüm detaylar Olay Gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın bugünkü yazısında….

Erdoğan-Putin görüşmesine Çağlar yorumu: Dünya barışı için çok önemli

Haberi… Moskova’da kuş uçsa haberi olan gazeteci Fuad Safarov imzasıyla kısa adı RTİB olan Rus-Türk İşadamları Birliği internet sitesinde gördük.

Moskova merkezli Türkçe yayın yapan sitenin Kremlin’den de takip edildiğini Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’a geçen yıl Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından dostluk nişanı verildiği törendeki izlenimlerimizden biliyoruz.

O bakımdan…

Safarov’un Çağlar’dan aktardığı haberi önemsedik.

Haberde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, BRICS Zirvesi için bulundukları Güney Afrika’nın başkenti Johannesburg’daki bir restoranda bir araya geldiklerinde Putin’in yaptığı espriler ele alınıyor.

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamını okumak için tıklayın

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X