Erdoğan talimat verdi! Bursalı vekile önemli görev

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meriç’teki insan hakları ihlallerini görüştü. Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla yarın Yunanistan ve Bulgaristan sınırlarına gidip incelemelerde bulunacak.

Erdoğan talimat verdi! Bursalı vekile önemli görev

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı olarak görev yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meriç’teki insan hakları ihlallerini görüştü.

Erdoğan talimatı verdi. Çavuşoğlu, Göç ve Uyum Alt Komisyonu ile yarın Yunanistan ve Bulgaristan sınırlarına gidip incelemeler yapacak.

Haberi, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinden aktarıyor.

Çavuşoğlu, göçmen trajedisini incelemek üzere sınıra gidiyor

Aradığımızda… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşüyordu. Konuştuğumuzda, pazar gecesi Twitter’dan “Avrupa Birliği, sınırlarına ulaşan göçmenlere uluslararası koruma sağlamalı ” çağırısını sorduk.

Anladık ki…

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı olarak görev yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da bu konu üzerinde çalışıyor.

Nitekim…

“Az önce Sayın Cumhurbaşkanımızla da bu konuyu görüştüm” dedi ve şu değerlendirmeyi yaptı:

“Komisyonumuz bünyesindeki Göç ve Uyum Alt Komisyonu ile çarşamba sabahı Yunanistan ve Bulgaristan sınırlarına gidip incelemeler yapacağız.”

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X