Erikli’ye heyecan veren tesis

İlçeye değer katacak Erikli Spor Tesisi’nin yapımı hızla sürüyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Kompleksimiz, halı saha, spor ve sosyal tesisiyle bölgedeki çocuklara ve gençlere hizmet edecek’ dedi.

Erikli’ye heyecan veren tesis

Yıldırım Belediyesi’nin öncelikli hizmet grupları arasında yer alan çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla yatırımları devam ediyor. Erikli Mahallesi’ndeki yapımı devam eden komplekste incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasıyla bölgedeki çocuklara ve gençlere hizmet verecek’ dedi. 

SPORDA MARKA ŞEHİR

Edebali, ‘İlçemiz 250 bin genç nüfusuyla spor için büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli doğru şekilde kullanarak sporda marka şehir hedefini tam anlamıyla yerine getirmek için yatırımlarımızı Yıldırım’a kazandırıyoruz. Ayrıca, yine bölgemizde, Türkiye’nin en büyük spor kompleksinin inşası da sürüyor. Bünyesinde 2 bin 500 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu, yüzme havuzları, spor fabrikası barındırıyor’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X