Erkan Aydın, Nihat Özdemir’e açık açık sordu: Bursa önemli değil mi?

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, kent kamuoyundaki beklentiyi TFF Başkanı Nihat Özdemir’e iletti ve “Düşmenin kaldırılmasıyla Süper Lig’de kalan Malatya, Kayseri, Ankaragücü önemli de, Bursa değil mi?” diye sordu. Özdemir ise teknik sıkıntılar ve maç takvimiyle ilgili durumu ifade etti. Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Erkan Aydın, Nihat Özdemir’e açık açık sordu: Bursa önemli değil mi?

Yer… Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Riva’daki tesisleri. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ziyaret ettiği Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e kentin isteğini muhalefet partisi milletvekili olarak iletti.

Dedi ki:

“Pandemi nedeniyle liglere ara verildiğinde Bursaspor üçüncü sıradaydı. Ancak lig sonuçlandığında altıncı oldu ve play-of maçlarından çıkamadı.”

Sonra şunu vurguladı:

“Bursaspor, Bursa için çok önemli. Şehir Bursaspor’la yatıp kalkıyor. Sizin de iyi bildiğiniz gibi Bursa tesisleri ve altyapılarıyla tam bir futbol kenti.”

Şunu istedi:

“Pandemiden takımlar etkilendikleri için Süper Lig’den düşmeyi bu sezon kaldırdınız. Fakat aynı o pandemiden belki de en çok Bursaspor etkilendi.”

Açık açık sordu:

“Süper Lig’den düşmeleri önlenen Kayserispor, Malatyaspor ve Ankaragücü önemli de; Bursaspor, Akhisarspor ve Adana Demirspor önemsiz mi? Bursa önemli bir kent değil mi?”

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X