Eşi okul saldırısında katledilmişti… 2 gün sonra kırık kalp sendromundan öldü!

Dünya 24 Mayıs’ta, ABD’nin Teksas eyaletinde bir ilkokula yapılan silahlı saldırının şokunu hâlâ atlatamadı. 18 yaşındaki Salvador Ramos 19 öğrenci ve 2 öğretmeni öldürdü. Olay ile ilgili soruşturma sürerken katliamda hayatını kaybeden 2 öğretmenden biri olan Irma Garcia’nın eşinden yürekleri yakan bir haber geldi…

Eşi okul saldırısında katledilmişti… 2 gün sonra kırık kalp sendromundan öldü!

ABD’de peş peşe yaşanan silahlı saldırılar sadece ülke çapında değil dünyada büyük bir şok dalgası yaşanmasına sebep oldu. Geçtiğimiz haftalarda bir lisede ve sonrasında bir kilisede silahlı saldırganların yarattığı korku henüz bitmemişken bu kez de Texas’ta ilkokul çocukları acımadan katledildi.

Saldırıda 19 çocuğun yanı sıra okulda onlarla birlikte olan 2 öğretmen de hayatını kaybetmişti. O öğretmenlerden bir olan Irma Garcia’nın eşi Joe Garcia’dan da kötü haber geldi.

Akrabaları acılı kocanın eşi öldürüldükten iki gün sonra, perşembe sabahı hayatını kaybettiğini açıkladı. Okul Saldırısı ve Irma Garcia için açılan bir GoFundMe (yardım toplama) sayfasında, Irma Garcia’nın akrabaları, kocası Joe’nun “tıbbi bir acil durum” nedeniyle öldüğünü doğruladı.

Eşi okul saldırısında katledilmişti... 2 gün sonra kırık kalp sendromundan öldü

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X