Evde dehşet! Polis kapıya dayandı, yine durmadı

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşadıkları evde iki çocuk annesi eşini öldüresiye döven koca polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Evde dehşet! Polis kapıya dayandı, yine durmadı

Geçen salı yaşanan olay Alanya, Güllerpınarı Mahallesi’nde bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, Halime O. ve eşi Recep O.’nun yaşadığı evden kavga sesleri gelmesi üzerine komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis sevk edildi. Polis çığlık seslerinin geldiği evin kapısını çaldı ancak açan olmadı. Kavga seslerinin devam etmesi üzerine savcılıktan izin alan ekipler, birinci kattaki evin balkonundan içeri girdi.

Polis, Halime O.’yu öldüresiye dayak yemiş halde çaresiz şekilde bulduktan sonra Recep O.’yu etkisiz hale getirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle kanlar içerisinde kalan Halime O. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

POLİSE DİRENEREK TEHDİTLER SAVURDU

Recep O. polis tarafından gözaltına alınacağı sırada direnmeye devam ederek tehditler savurdu. Şüphelinin direnmeye devam etmesi üzerine biber gazı ile müdahale edildi.

Polise direnen Recep O. gözaltına alınarak karakola götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Recep O. ‘kasten yaralama ve kişi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Recep O. daha önce de eşine defalarca şiddet uyguladığı öğrenildi. Talihsiz kadın ise tedavisinin ardından sığınma evine yerleştirildi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X