Fenerbahçe’den Bursa’da sürpriz hamle! Hangi kulübe talip oldu?

Karacabey Belediyespor’un Teco’ya ait hisselerinden bir kısmına talip olan Fenerbahçe’yle görüşmelerin son aşamaya geldiği öğrenildi..

Fenerbahçe’den Bursa’da sürpriz hamle! Hangi kulübe talip oldu?

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu 68 puanla 7. basamakta tamamlayan ve play-off’u 3 puanla kaçıran TECO Karacabey Belediyespor için önemli bir hamle gündemde. Mavi siyahlı kulübün başkanı Sarp Yalçınkaya’nın, ileri düzeyde işbirliği ve ortaklık için Süper Lig’in dev kulüplerinden Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığı öğrenilirken, bu konuda detayların konuşulduğu belirtildi.

Alınan bilgiye göre; yüzde 51 hissesi TECO Petrolcülük AŞ, yüzde 49’u ise Karacabey Belediyesi’nde olan kulüpte TECO’nun sahip olduğu hisseden yüzde 25’inin Fenerbahçe’ye satılacağı öne sürüldü.

FENERBAHÇE BELİRLEYECEK

TECO ile yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği, Fenerbahçe Kulübü’nün önümüzdeki günlerde yüzde 49 hisseye sahip olan Karacabey Belediyesi’yle de masaya oturacağı gelen haberler arasında.

Ortaklık kapsamında Fenerbahçe, Karacabey Belediyespor’a ikinci takımı olarak oyuncu konusunda önemli destek verecek. Ayrıca, Karacabey Belediyespor’un önümüzdeki sezon için sportif direktörü ve teknik direktörü de Fenerbahçe tarafından belirleneceği öğrenilirken, takımın Spor Toto 1. Lig’e yükselmesi için çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

ALTYAPIYA SPONSOR OLACAK
Diğer yandan Teco Karacabey Belediyespor Kulübü Başkanı Sarp Yalçınkaya’nın sahibi olduğu TECO Petrolcülük AŞ’nin, gelecek sezon Fenerbahçe’nin tüm altyapı takımlarına sponsor olacağı dile getirildi.

Konuyla ilgili resmi imzaların atılması halinde kamuoyuyla paylaşım yapılması ve anlaşmanın resmen duyurulması bekleniyor. Anlaşma sağlanırsa Karacabey Belediyespor’un oyuncu kadrosunda büyük değişimin yaşanacağı tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X