Finalin adı kondu!

Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu’nu 1-0 mağlup eden Adnan Menderes Ortaokulu ile Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu’nu penaltılarla 3-1 yenen Emek Ortaokulu bugün 10.00’da şampiyonluk maçına çıkacak.

Finalin adı kondu!

TOLGA ÖZTAŞ

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen ve 8 takımın katıldığı Yıldırım ilçesi 3. Küme Küçük Erkekler Futbol’da dün çeyrek final ve yarı final heyecanı yaşandı. 

İlk olarak Emek Ortaokulu B takımını 4-2 yenen Necmettin Erbakan İmam Hatip, Namık Kemal’i 4-1 deviren Erdoğan Şahinoğlu, Ufuk Bülent Yavuz’u 1-0 mağlup eden Emek Ortaokulu A takımı ve Setbaşı’nı 3-0 ile geçen Adnan Menderes yarı finale yükseldi.

NEFES KESTİ

Öğleden sonra oynanan yarı final müsabakalarında ise Adnan Menderes Ortaokulu, maç boyunca üstün oynayan ve 1 penaltı atışından yararlanmayan Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu’nu 1-0 yenerek finale çıktı. 

Diğer yarı final maçında ise Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu’nu penaltılar sonunda 3-1 deviren Emek Ortaokulu A takımı adını finale yazdırdı. Yıldırım 3. Küme Küçük Erkekler final maçı bugün saat 10.00’da Atıcılar-2 Sahası’nda oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X