Flaş transfer iddiası! Bursaspor 3 futbolcu için…

Trabzonspor’un Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör’ü 29 milyon lira ödeyerek kadrosuna katmak için Bursaspor yönetimiyle anlaştığı iddia edildi.

Flaş transfer iddiası! Bursaspor 3 futbolcu için…

3 sezondur Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden ve düşme hattına demir atan Bursaspor’un genç yetenekleri yuvadan uçmaya devam ediyor. Trabzonspor’un Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör’ün transferi için yeşil beyazlı yönetimle anlaştığı öne sürüldü. Bordo mavililerin Bursaspor’a 3 futbolcu için 29 milyon TL bonservis ücreti ödeyeceği belirtiliyor.

KRİZİ AŞMA FORMÜLÜ

Taha Altıkardeş’in ara transfer dönemi bitmeden, Kerem Şen ve Batuhan Kör’ün ise sezon sonunda Trabzon’un yolunu tutacağı ifade ediliyor. Tekniği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken 18 yaşındaki stoper Taha Altıkardeş için bir süredir Fenerbahçe’nin de kapısını aşındıran Bursaspor yönetiminin yaşadığı maddi krizi aşmak için takımın geleceği olarak gösterilen genç yetenekleri elden çıkarmaya çalışması taraftarın da büyük tepkisini çekti.

SATMAYIN İSTİFA EDİN

Hayrettin Gülgüler’in başkanlığını, Emin Adanur’un ekip liderliğini yaptığı yeşil beyazlı yönetimin genç oyuncuların Trabzonspor’a satılması konusunda anlaşıldığına dair çıkan haberlere sessiz kalmasına taraftarlar büyük tepki gösterdi. Özellikle ekip lideri Emin Adanur’a seslenen taraftarlar, “Bursaspor’un geleceğini satmayın hemen istifa edin” çağrısında bulundular. Yönetimin olağanüstü kongre kararı alması için şehirde başlatılan imza kampanyasının bu gelişmenin ardından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X