Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Futbol maçlarının başlama tarihi belli oldu! Hatayspor ligden çekildi…

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Maçları 3-4 Mart tarihleri arasında oynatma kararı aldık.” dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Maçları 3-4 Mart tarihleri arasında oynatma

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem toplamda 10 ili etkiledi. Türkiye bir yandan felaketin yaralarını sarmaya çalışırken, bir yandan normale dönmeye çalışıyor.

Yaşanan felaket nedeniyle spor müsabaka maçları durdurulmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, futbol maçlarının başlama tarihini açıkladı.

TFF Başkanı Büyükekşi, “Maçları 3-4 Mart tarihleri arasında oynatma kararı aldık.” dedi.

Büyükekşi, “”Hatayspor kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmek planlarımız arasında.” diye konuştu.

CHRISTIAN ATSU’NUN DURUMU

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Christian Atsu ile ilgili Hatayspor başkanımız ile görüştük. Siyahi bir kişinin enkaz altından kurtulduğunu ancak Christian Atsu mu değil mi bilmediğini söyledi. Tam bir netlik yok. İnşallah çıkarılan kişiler arasındadır.” açıklamasını yaptı.


Avatar Seç KAPAT
A Milli Futbol Takımımızın, 2026 FIFA Dünya Kupası macerası yarın
Sıradaki Haber ‘Bizim Çocuklar’ dünya sahnesinde! İşte Bursa’da dev ekran kurulacak yerler