Gayrimenkul ve inşaatın kalbi Bursa’da atacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP öncülüğünde düzenlenen Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı ve Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, 11 Nisan’da kapılarını açacak.

Gayrimenkul ve inşaatın kalbi Bursa’da atacak
BTSO’dan yapılan açıklamaya göre, 195 firmanın katılımıyla, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6 salon ve 35 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek fuarlar, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (İMSİAD) iş birliği ve Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası’nın desteğiyle açılacak Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nda ise kentsel dönüşüm projelerinden, kapı, mutfak, boya ve izolasyon malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunulacak. Fuara, Ortadoğu, Körfez ve Arap ülkeleri başta olmak üzere 30’dan fazla ülkeden yatırımcının katılması bekleniyor.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek iki fuarın inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Kente gelecek yerli ve yabancı yatırımcıların turizm ve hizmet sektörüne de hareketlilik getireceğine dikkati çeken Burkay, ‘Bu yıl Rising City Gayrimenkul Fuarı ile İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nda sektör temsilcilerini 30’dan fazla ülkeden gelecek 300’ü aşkın yatırımcıyla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X