Gazi kurtuluş ateşin yaktı!

Düşme hattından çıkmaya çalışan kırmızı siyahlılar Erbaaspor’a patladı.

Gazi kurtuluş ateşin yaktı!

Nevzat Okumuş

Uğur Adem’in penaltısıyla perdeyi açan Orhangazi Belediyespor. Lütfü ve Mustafa Yüksektepe (2)‘in golleriyle kazanıp ligde kalma umudunu son iki maça taşıdı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta zor günler geçiren ve ligde kalma mücadelesini sürdüren Orhangazi Belediyespor, sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 yenildiği Erbaaspor’u kendi sahasında 4-0 gibi farklı bir skorla devirdi.

Gazi 3’te Hasan, 4’te Uğur Adem ve 21’de Oğuzhan ile yakaladığı fırsatları harcadı. 28’de ceza sahası içinde rakip takımdan Mustafa’nın eline çarpan topla penaltı kazanan Gazi, Uğur Adem’in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.

İKİNCİ YARIDA COŞTULAR

36’da Lütfü ceza sahası dışından attığı sert şutla skoru 2-0’a getirdi ve devre bu skorla kapandı. 2. yarıya moralli giren ev sahibi, rakip kalede arka arkaya gol pozisyonları buldu.

52. dakikada Mustafa Yüksektepe’nin ceza sahası dışından attığı sert şutta top ağlarla buluşunca skor 3-0 oldu. Maçın skorunu ise 68’de yine Mustafa Yüksektepe ilan etti: 4-0. Orhangazi bu galibiyetle ligde kalma umudunu son iki haftaya taşımış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X