Gedizli 180 Genç Dumlupınar’dan Zafertepe’ye Yürüyecek

Kütahya’nın Gediz ilçesinden 180 genç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yapılacak olan “Dumlupınar’dan Zafertepe’ye” adlı Zafer Yürüyüşüne katılacak.

Gedizli 180 Genç Dumlupınar’dan Zafertepe’ye Yürüyecek

Kütahya’nın Gediz ilçesinden 180 genç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yapılacak olan “Dumlupınar’dan Zafertepe’ye” adlı Zafer Yürüyüşüne katılacak. Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Gençlik Şuhedanın İzinde” programı çerçevesinde Kütahya’nın Dumlupınar İlçesinde 3’üncü kez yapılacak olan Zafer Yürüyüşüne 81 ilden toplam 10 bin gencin katılmasının hedeflendiğini söyledi. Dumlupınar İlçesinde geçen yıl yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine Gediz’den 141 genç ve 9 öğretmenin katıldığını belirten Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Demir, “30 Ağustos 2015 Pazar günü üçüncüsü yapılacak olan Zafer Bayramı etkinliklerine Gediz ilçemizden toplam 180 gencimiz katılacaktır. Faaliyetler kapsamında gençlerimize yemek, tişört, şapka, bayrak, yağmurluk hediye edilecektir. Ulaşım Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından karşılanacak. Aynı gün ses sanatçısı Mustafa Ceceli gençlerimize konser verecektir. Gediz’den 13- 28 yaş kız ve erkek gençlerimizi Dumlupınar’a götüreceğiz. Katılmak isteyen gençlerimizin en son 25 ağustos 2015 salı gününe kadar İlçe Müdürlüğümüze gelerek form doldurmaları gerekir. 13-17 yaşındaki gençlerimizin veli izin belgesi almaları gerekmektedir. Ülkemizin en büyük zaferi ilimizde yaşanan Dumlupınar Meydan Muharebesinde kazanılmıştır. Yöremizde gerçekleştirilen bu tarihi zaferi gençlerimizi yerinde anlatmak ve göstermek adına çok güzel bir projeye katılıyoruz. Gediz gençliği olarak bu projeye katılmaktan büyük gurur duymaktayız” dedi.(MA-EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X