Gençler sahaya indi

Acemler Spor Salonu’nda başlayan Okullararası Badminton İl Birinciliği’nde 25 okul kürsü mücadelesi veriyor.

Gençler sahaya indi

RECAİ UYSAL

Okullararası Gençler Badminton İl Birinciliği’nden heyecan start aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonda sporcular sahaya çıktı. Osmangazi Belediyesi Acemler Spor Salonu’nda başlayan İl Birinciliği’nden 25 okul kürsü mücadelesi veriyor. 

Yarın tamamlanacak organizasyonda 13 erkek, 12 kız takımı mücadele ederken, okullar 5’er sporcudan oluşuyor. Kürsü mücadelesinin nefes kestiği İl Birinciliği’nde ilk gün grup maçları yapılırken, bugün elemeler devam edecek.

YARIN TAMAMLANACAK

Organizasyonda final heyecanı ise yarın yaşanacak. Bu yıl Hindistan’da Okullar Dünya Şampiyonası’nın düzenlenecek olması nedeniyle daha büyük heyecana sahne olan İl Birinciliği’nde ekipler Türkiye Şampiyonası’na katılabilmek için büyük efor sarf ediyorlar. 

Yarın tamamlanacak organizasyon sonunda ilk 3 içerisinde yer alan okullar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanacaklar. Türkiye Şampiyonası sonunda ise birinciliği elde edecek ekipler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme imkanı bulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X