Gençlerden vefa örneği

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Gençlik Kolları üyeleri, yaşlıları unutmadı.

Gençlerden vefa örneği

Gemlik Belediyesi’nin TÜRKÖK ile başlattığı kök hücre bağışı kampanyasına geçtiğimiz günlerde destek olan CHP’li gençler, dün de huzurevini ziyaret etti. Bursa Nilüfer İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ne giden gençler, burada kalan yaşlılarla sohbet etti. Ziyaretten önce temin ettikleri hediyeleri huzurevi sakinlerine takdim eden gençler, büyükleriyle duygulu anlar yaşadı.

Ziyareti değerlendiren CHP Gemlik Gençlik Kolu Başkanı Ümit Balta, gençlerin büyüklerine karşı sevgi, saygı ve vefa örneği göstermeleri gerektiğini söyledi.

GEMLİK’E YAŞLI BAKIMEVİ…

Balta, ‘‘Huzurevinde kalan büyüklerimizin kimisi ihtiyaç sahibi oldukları, kimisi de yakınlarına yük olmamak adına burada kalmayı tercih ediyorlar. Büyüklerimiz hatırlanmayı bekler; konuşacak, sohbet edecek insanlar ister. Biz de onlara kısa süreli de olsa moral olmak adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaret ettiğimiz huzurevinin, değerli büyüklerimizin hayatını kolaylaştırıcı bir vazife gerçekleştirdiğini gördük. Gemlik’te de yakın zamanda belediyemiz eliyle hayata geçecek yaşlı bakımevi de, ilçemizde bu hizmete ihtiyaç duyan tüm büyüklerimize büyük bir fayda sağlayacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X