Gençlerin feci sonu

Niğde’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletin refüjde ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Sait Burhan Buldak ile arkasında yolcu olarak bulunan Metin Özçelik hayatını kaybetti

Gençlerin feci sonu

Niğde’de, motosikletin refüjde ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ile arkasında yolcu olarak bulunan hayatını kaybetti.

Feci kaza, Bor ilçesi Harım Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Sait Burhan Buldak’ın (25) direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet, refüjde bulunan ağaca çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Metin Özçelik ve Sait Burhan Buldak

Kazada ağır yaralanan Sait Burhan Buldak ile arkasında yolculuk yapan Metin Özçelik (26), ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Buldak ve Özçelik, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X