Görüntü Bursa’dan! Kısıtlama sonrası ilk kez…

Koronavirüs nedeniyle 8 hafta sonu boyunca ilan edilen sokağa çıkma yasağı sona erdi. Kısıtlamanın sonlanmasıyla Bursalılar uzun bir aranın ardından ilk kez hafta sonu dışarı çıktı.

Görüntü Bursa’dan! Kısıtlama sonrası ilk kez…

Kısıtlamasız ilk hafta sonunda vatandaşlar, havanın da güzel olmasıyla daha çok parkları ve piknik alanlarını tercih etti.

Kapalı Çarşı, Tuz Pazarı ve Uzun Çarşı’da da yoğunluk gözlemlendi. Mudanya ve Gemlik sahillerini akşam saatlerinde tercih eden Bursalılar, deniz manzarasının tadını çıkardı. Kordon boyunda yürüyen vatandaşlar gündüz saatlerinde ise balık tuttu.

Uzun zaman sonra ilk kez hafta sonunu dışarıda geçirdiklerini ifade eden Bursalılar, “Hafta içi çalıştığımız için nefes almak için bir fırsatımız olmuyordu. Hafta sonları da yasak ilan edilince sadece iş ve ev arasında gidip geldik. BU hafta sonu ise yasak olmayınca kendimizi dışarıya attık” dedi.

Öte yandan vatandaşların maske takarak dışarı çıktığı görülürken, özellikle çarşıda sosyal mesafe kuralına uyulmadığı dikkatlerden kaçmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X