Gözler Bursa mitinginde

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa mitinginin tarihinin yarın yapılacak milletvekili tanıtım toplantısından sonra belirlenmesi bekleniyor.

Gözler Bursa mitinginde

24 Haziran’daki çifte seçimle ilgili milletvekili aday mesaisini tamamlayan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 günlük kampanya programı da netleşti.

Ankara Spor Salonu’nda yarın seçim beyannamesini açıklayarak milletvekillerini kamuoyuna tanıtacak olan Erdoğan, hafta sonundan itibaren mitinglerine start verecek. Erdoğan, seçimlere kadar geçecek 30 günlük sürede 30 büyük kentin yanı sıra kritik önemdeki bazı illeri de ziyaret edecek. Bu illerin ağırlık olarak HDP’ye oy veren Kürt seçmenin yoğunlukta olduğu Doğu ve Güneydoğu’daki şehirler olduğu belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingler için haftada 3-4 gününü Ankara dışında geçirmesi planlanıyor. Erdoğan, Ankara’daki devlet işleri dışında seçime kadar zamanının büyük bölümünü sahada geçirecek, bazı günler iki şehirde birden miting yapacak.

Bursa mitingi

Bursa mitinginin de yarınki programda netleşmesi bekleniyor. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ağırlıklı olmak üzere her hafta 10 şehri ziyaret edecek olan Erdoğan, Ramazan Bayramı’na kadar Ankara ve gittiği şehirlerde iftar programlarına katılacak. Ramazan Bayramı’ndaki üç günlük sürede seçim mitinglerine ara vermesi planlanan Erdoğan’ın bu süre boyunca televizyon programlarına katılması için çalışmalar yürütülüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özellikle son iki haftada televizyon programlarına ağırlık vererek 24 Haziran’a yönelik mesajlarını ulaştırması öngörülüyor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X