Gümüşhaneliler dernek çatısı altında toplandı

Gümüşhaneliler de hemşehri derneği kurarak tek çatı altında toplandı. Gümüşhane Kültür ve Hizmet Derneği adıyla kurdukları derneğin geçici başkanlığını ise Ali Karakuş üstlendi.

Gümüşhaneliler dernek çatısı altında toplandı

Diğer hemşehri derneklerinden farklı olmak için harekete geçtiklerini belirten Ali Karakuş, “81 ilde faaliyet göstermek amacıyla bu yola çıktık. Her ilde temsilci bulundurmak ve şube açmak gibi yetkiler tüzüğümüzde mevcuttur. Türkiye genelinde hemşerilerimiz arasındaki bağları arttırıp güçlü bir birlik ve beraberliği sağlamayı amaçlıyoruz. Üye sayımızı gün geçerek katlayıp daha güçlü bir çatı altında toplanmayı hedefledik. Her yerde ve her platformda Gümüşhane’yi duyurarak, doğdumuz topraklara hizmet edeceğiz. Kutlu yolculuğumuzda mahcup olmamayı diliyoruz. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Gelin gücümüze güç katalım. Derneğimize üye olun sizinde söyleyecek sözünüz ve gücünüz olsun. Birlikte aile olalım hep beraber başaralım ve bu gururu hep beraber yaşayalım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X