Gurbette Timsah rüzgarı

İkinci etap kamp çalışmaları için yurt dışına çıkan yeşil beyazlılar dün akşam saatlerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Gurbetçi taraftarlar tribünde adeta şov yaptı.

Gurbette Timsah rüzgarı

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Özlüce Tesisleri’nde tamamlayan Bursaspor, ikinci dönem için dün Almanya’ya gitti. Yeşil beyazlılar, Marienfeld kasabasındaki Klosterpforte Hotel’e yerleşti ve akşam saatlerinde ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Gurbetçi taraftarların büyük ilgi gösterdiği idmanda görsel şovda vardı. Taraftarlar yaptıkları tezahüratlar ve yaktıkları meşalelerde futbolculara büyük destek verdi. ilk bölümde kondisyon çalışan yeşil beyazlılar ardından çift kale maç yaptı.

4 MAÇ VAR

Volkan Şen ve Oğuz Han Aynaoğlu geç saatlerde kampa katıldığı için çalışmada yer almadı. Başkan Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman da yeşil beyazlı ekiple birlikte kampta yer alıyor. İkilinin 6 gün takımla birlikte Almanya’da kalacağı ve transfer görüşmelerini burada sürdüreceği öğrenildi. 11 günlük kamp süresinde 4 hazırlık maçı yapacak olan Timsah, ilk maçını perşembe günü Almanya 4.lig takımlarından Röjdinghausen’le oynayacak. Yeşil beyazlıların diğer maçı ise cumartesi günü Bundesliga ekiplerden Borussia Mönchengladbach ile yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X