Gürsulu girişimci adayları uygulamaları inceliyor

Bursa’da Gürsu Belediyesi, İşkur ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen girişimcilik kursunda eğitim gören kursiyerler, firmalarda incelemelerde bulunuyor.

Gürsulu girişimci adayları uygulamaları inceliyor

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile birlikte Gürsu’da faaliyette bulunan Agosan firmasını gezen girişimci adayları, işi yerlerini inceledi. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kendi işini kurarak hem istihdam, hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacak müteşebbis kardeşlerimize destek oluyoruz.

Başlattığımız girişimcilik kursunda eğitim alan kursiyerlere firmalarda inceleme yapma imkanı sunuyoruz. Gürsu’muzun önemli firmalarından Agosan’ı kardeşlerimiz, firma sahibi ve meclis üyemiz Aydın Çıkıkçı’nın tecrübelerinden faydalandı. İnşallah girişimci kardeşlerimiz kendi kuracakları firmalarıyla Gürsu’muzun ekonomisine katkı sağlayacaklar ” dedi. 

2018 yılın da 10 dönem kurs düzenlenecek. 25 kişilik gruplar şeklinde 250 kişiye eğitim verilecek. İş kurmak isteyen girişimcilere 50 bin TL’si karşılıksız olmak üzere 150 bin TL hibe verilecek. Geri ödeme yapılacak 100 bin TL ise 30 ay sonra 3’er ay taksitler halinde tahsil edilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X