Güzel şarkıcı paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, dün paylaştığı fotoğrafla sosyal medyadaki takipçilerini ikiye böldü.

Güzel şarkıcı paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü

Şarkıcı Iggy Azalea gülümserken, iç çamaşırıyla yatakta uzanmış halini Instagram hesabından paylaşınca sosyal medyada gündem oldu.

“BU SEN MİSİN?”

Fotoğrafı görenlerin bir kısmı Iggy’nin çok güzel olduğunu söylerken, bir kısmı da 27 yaşındaki şarkıcının her zamankinden çok farklı göründüğünü iddia etti. Takipçilerinden “Bu sen misin Iggy? Neredeyse seni tanıyamayacaktım” gibi yorumlar gelen Iggy ise sessizliğini korudu.

iggy-azalea-nin-paylasimi-sosyal-medyayi-ikiye-10879300_5823_m.jpg

Bazı takipçileri ise Iggy Azalea’nın normalde dişlerini göstererek gülümsemediğini, bu yüzden fotoğrafta farklı göründüğünü öne sürerek, “Tanrıça gibisin” diyerek övgülerde bulundu.

iggy-azalea-nin-paylasimi-sosyal-medyayi-ikiye-10879300_9497_m.jpg
 

ESTETİKLERİYLE GÜNDEME GELDİ

Güzel şarkıcı, bir dergiye verdiği röportajda burun estetiği yaptırdığını açıkça söylemiş ve “Estetik yaptırdığını inkar etmek aptallık” diye konuşmuştu. Göğüs büyütme operasyonu geçiren şarkıcının takipçileri, kalçalarını da büyüttüğünü iddia ediyor. Ancak güzel şarkıcı bu iddianın doğru olmadığını savunuyor.

iggy-azalea-nin-paylasimi-sosyal-medyayi-ikiye-10879300_8542_m.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X