Güzelyalı Meydanı yeniden düzenlendi

Güzelyalı Cumhuriyet Meydanı ve ‘Atatürk ile Çocuk’ motifli heykel onarımdan geçirildi.

Güzelyalı Meydanı yeniden düzenlendi

ÖMER BİLİK

Mudanya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda heykelin kaidesi renkli granit mermerle kaplanırken, meydan ve çevre düzenlemesi ve oturma grupları yenilendi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Güzelyalı Cumhuriyet Meydanı ve çevre düzenlemesi çalışmaları ile Atatürk Heykeli ve çevresinin güzelleştirilmesi çalışmalarının tamamlandığını belirtti. 

Başkan Türkyılmaz, “Cumhuriyet Meydanımız’ın en iyi şekilde ve amacına uygun olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla titizlikle gerçekleştirdiğimiz çalışmalar tamamlandı. Halkımız yararlanabilecği meydanda, oturma grupları ve 2 küçük büfe şeklinde çay ocakları koyarak vatandaşlarımızın burada çay içip dinlenebilmelerini amaçlıyoruz” dedi.  

Mudanya’da olması gereken herşeyin, en iyi ve en mükemmel şekilde olacağını dile getiren Türkyılmaz, “Alana oturma grupları koyarak mesire alanı gibi hizmet verecek olan Cumhuriyet Meydanımız eskiden olduğu gibi, yine Güzelyalı’nın en güzel ve nefes alınabilecek bir alanı olarak hizmet vermeye devam edecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X