Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Haberi okurken buz keseceksiniz! Bursa’da -3 derecede bakın ne yaptılar

İznik’te kendilerine ’İnciraltı Senatörleri’ adını veren 6 kişiden oluşan bir grup, kar yağışı ve soğuk havaya aldırış etmeden göle girip yüzdü.

İznik’te kendilerine ’İnciraltı Sanatörleri’ adını veren bir grup, yer yer devam eden kar yağışına ve soğuk havaya aldırmadan İznik Gölü’nde suya girdi. 3 yıldır yaz kış demeden göle giren grup, İznik’te etkisini sürdüren kar yağışı ve eksi 3’ü gösteren soğuk havada geleneği yine bozmadı.

haberi okurken buz keseceksiniz bursada 3 derecede bakin ne yaptilar 6fc3aaf6bcb5

Emekli astsubay Ziya Bilgeç (66), “İnciraltı Senatörleri’ grubu olarak, 3 yıldır yaz kış düzenli olarak yüzüyoruz. Bugünde lapa lapa kar yağarken yüzdük. Normalde 6 kişilik bir ekibiz bugün ise 3 kişi yüzeceğiz” ifadelerini kullandı.

haberi okurken buz keseceksiniz bursada 3 derecede bakin ne yaptilar b4263b3c7bc0

Edebiyat öğretmeni Cihangir Gültepe (43), “İnciraltı Senatosu’ üyesiyim. Abilerimle birlikte yüzüyoruz. Kendimize senatör dedik. Senatörlüğün mesaisi ve mevsimi yok. Yaz kış yüzüyoruz, mutluyuz ve keyifliyiz” dedi.

haberi okurken buz keseceksiniz bursada 3 derecede bakin ne yaptilar 482e2e6d72cf

Emekli astsubay Hasan Aygün (63) ise, “Senelerdir yüzüyoruz. Kış ayında da yüzmeye devam ediyoruz. Bu günde İznik Gölü’ne gireceğiz” şeklinde konuştu.

haberi okurken buz keseceksiniz bursada 3 derecede bakin ne yaptilar 01ce80b8730bhaberi okurken buz keseceksiniz bursada 3 derecede bakin ne yaptilar 4f9348d83607haberi okurken buz keseceksiniz bursada 3 derecede bakin ne yaptilar f68d361fd14b

İznik’te kendilerine ’İnciraltı Senatörleri’ adını veren 6 kişiden oluşan bir

Avatar Seç KAPAT
Bursa’nın İnegöl ilçesinde lastiği patlayan cipin kontrolden çıkarak şarampole uçtuğu
Sıradaki Haber Bursa’da korkutan kaza