Hadise’nin dekoltesi ağızları açık bıraktı!

Şarkıcı Hadise, jüri üyelerinden olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının çekimlerinde giydiği derin göğüs dekolteli elbisesi ile adından söz ettirmeyi başardı.

Hadise’nin dekoltesi ağızları açık bıraktı!

Sosyal medyayı en etkili kullanan ünlülerin başında gelen Hadise, yine çok konuşulacak paylaşımlara imza attı.

Ünlü şarkıcı, ‘O Ses Türkiye’ çekimlerinde giydiği dekolteli elbise ile sosyal medyayı salladı.

Instagram’da 11 milyon takipçisi bulunan Hadise, etek bölümü tüllü, üst bölümü ise dekolteli elbisesiyle binlerce beğeni aldı.

‘O Ses Türkiye’ yarışmasında giydiği İtalyan ve Fransız marka kıyafetleriyle dikkat çeken Hadise’nin her biri 20 ile 30 bin TL arasında değişen kostümleri gerçekten alıp almadığı merak konusuydu.

“Elbiseleri programdan sonra iade ediyor” denilen 34 yaşındaki popçunun, son 4 aydır giydiği tüm kıyafetleri satın aldığı ortaya çıktı.

Son dönemde iddialı kıyafetleriyle de magazin gündemine gelen popçu, eleştiriler karşısında suskunluğunu geçtiğimiz günlerde bozmuştu.

34 yaşındaki güzel, Twitter hesabından, “Edepsizlik sizin kafanızda. Edebi kıyafetle ölçene cahil denir” mesajını yazmıştı.

Hadise, Hz. Mevlana’nın “Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene. Çünkü cahil ne gelirse söyler diline” sözünü de paylaşmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X