Hadise’yi kahreden ölüm haberi!

Şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ‘ikinci anne’ dediği halasının yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Hadise’yi kahreden ölüm haberi!

Bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise’nin (34) halası yaşamını yitirdi.

Ünlü şarkıcı, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınından korunmak için evde kendisini karantinaya alan Hadise, “Yanına uçamamak beni mahvediyor” ifadelerini kullandı.

Ünlü popçunun paylaşımı şöyle:

Ünlü popçunun paylaşımı şöyle:

“Halam. Bu korkunç süreçte sevdiklerinizi kaybetmek ne kadar acı sizlere anlatamam. Halamın yeri benim için bambaşka, ‘ikinci anne’ dediğim. Mekanın cennet olsun. Yanına uçamamak beni mahvediyor şu an.

Takipçileri, Hadise’ye başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsün Türkiye’ye gelmesinin ardından ünlü isimler tüm konserlerini iptal etti.

Şarkıcılığı ve özel hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise de corona virüs nedeniyle şu ana kadar 9 konserini iptal etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında yer alan habere göre: Hadise’nin maddi olarak kaybı 1 milyon TL’yi buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X