Halk Ekmek’ten sonra Muradiye Su’da da lider olacağız

Pazartesi Söyleşileri’nin konuğu bu hafta Muradiye Su Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bektaş…

Halk Ekmek’ten sonra Muradiye Su’da da lider olacağız

Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 3 yıl önce temelini attığı Muradiye Su Fabrikası’nda önemli gelişmeler var. Muradiye Su, eylül ayında satış rekoru kırarak, Bursa’daki pazar payını yüzde 10’a çıkardı. Muradiye Su Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bektaş, BESAŞ’ın Halk Ekmek’ini örnek göstererek, “Türkiye’nin en ileri teknolojili su fabrikası Muradiye Su, her geçen gün satışını arttırıyor. Bursalılar Muradiye Su’yu sevdi. Eylül ayında fabrikanın kuruluşundan bu yana en yüksek satış seviyesine çıktık. Besaş Halk Ekmek’te lidersek Muradiye Su’da da lider olacağız” dedi.

Yakında yeni bir su markasını Bursalıların beğenisine sunacakları bilgisini de veren Bektaş, yumuşak su isteyen Bursalılar için yeni bir marka yarattıklarını belirtti.  Bektaş, ayrıca damacana su satışına da çok yakında başlayacaklarını belirterek, “Türkiye’nin en yeni su fabrikası olarak gerek zihinsel gerekse de vizyon anlamında yeniklilere açığız. Sektördeki damaca su satışının payı yüzde 65. Damacana üretiminde fabrikada alt yapı çalışmaları yapılmış, son noktayı koyup üretime geçeceğiz” diye konuştu.

Röportajın tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X