Hamile eşe taciz kavgası ölümle bitti

Esenyurt’ta, Gökhan Karabulut isimli kişi, hamile eşini taciz eden komşuları tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Hamile eşe taciz kavgası ölümle bitti

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşayan Gökhan Karabulut, eşine tacizde bulunan komşuları tarafından öldürüldü.

Olay, geçen Salı günü saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Gökhan Karabulut’un hamile eşi, apartmandaki kardeşleriyle yaşayan komşusu Erkan Kuzu tarafından tacize uğradı. Hamile kadın durumu akşam eve gelen eşi Gökhan Karabulut’a anlattı. Komşusunun kapısına dayanan Karabulut ile Kuzu kardeşler arasında tartışma başladı.

Tartışma anında elinde tabanca bulunan Ahmet Kuzu, Karabulut’a ateş etti. Tabancadan çıkan mermilerin hedefi olan Karabulut ağır şekilde yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Karabulut hayatını kaybetti.

4 KARDEŞTEN 2’Sİ TUTUKLANDI

Olay sonrası kardeşler Ahmet Kuzu, Erkan Kuzu, Cihan Kuzu ve Sercan kuzu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 kardeş, adliyeye sevk edildi

4 kardeşten Karabulut’a ateş ettiği iddia edilen Ahmet Kuzu ve Erkan Kuzu tutuklanırken, diğer 2 kardeş adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X