Hamzaoğlu: ‘Deniz Fener’e yetişmez!’

Hamza Hoca, ‘Deniz Yılmaz 2-3 hafta içinde aramızda olacak. Emre ile birlikte Fenerbahçe maçına yetişme ihtimalleri zor’ dedi.

Hamzaoğlu: ‘Deniz Fener’e yetişmez!’

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Deniz Yılmaz’ın Fenerbahçe maçına yetişmeyeceğini söyledi. 

Hamza Hoca, ‘Sivok, Deniz, Emre ve Furkan bu hafta da bizimle beraber olmayacak. Deniz 2-3 hafta içinde aramızda olacak. Emre’nin 1-2 hafta daha uzayabilir ama gelişimi iyi. Sivok da aynı şekilde önümüzdeki hafta tedavisine devam edecek. O da 1-2 hafta içinde aramızda olur diye düşünüyorum. Aynı şekilde Furkan da 1-2 hafta içinde bizimle beraber olacak. Deniz ve Emre’nin Fenerbahçe maçına yetişme ihtimalleri zor’ diye konuştu.

‘İYİ BİR TAKIMIZ’

Başekşehir maçına ilgi olacağına inandığını belirten Hamzaoğlu, ‘İyi bir rakiple karşılaşacağız. Taraftarlarımızın bugüne kadar olduğu gibi yine sadece bizi desteklemelerini istiyoruz. Onları yanımızda görmek bize güç katıyor. Oyuncularımızın performansını arttırıyor. İyi bir takımımız var. Sadece futbolu yaşayalım ve futbol dışına çıkmayalım. Kesinlikle sahada küfür olmasın. Bursaspor centilmenliğe örnek olsun. Genelde takımla ilgili kararımı henüz vermedim. Fazla değişiklik olacağını zannetmiyorum. Forvette yapabilirim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X